Vesti

25. januara, u Beogradskom ART Hotelu, održana je konferencija za štampu koja je okupila vodeće novinare iz finansijsko-elektronskog sveta Srbije.

Tokom kratke prezentacije upoznati su sa našim web računovodstvenim rešenjem Billans, koji je namenjen malim i srednjim firmama.

Slike sa konferencije i utiske prenete iz medija koji su pisali o dogadjaju možete pogledati ispod ovog teksta.

Prvo srpsko mobilno računovodstvo

Korišćenjem novog poslovnog rešenja Billans – prvog domaćeg softvera za elektronsko računovodstvo - mala i srednja preduzeća postići će veću operativnost, bolju kontrolu poslovanja i smanjenje troškova poslovanja. Ovaj program će pomoći i pri usklađivanju sa evropskim zakonodavstvom.


Billans - Web računovodstvo

Novo poslovno internet rešenje Billans, koje su razvile partnerske kompanije iz Slovenije, Srbije i Italije, omogućava preduzećima i računovodstvenim agencijama da rade na istim podacima istovremeno, u svakom trenutku i svih 365 dana u godini, nezavisno od toga gde se ko u datom trenutku nalazi. Time je omogućen direktan uvid u sve transakcije preduzeća, efikasnija kontrola troškova, kao i bolja komunikacija između preduzetnika i računovođe


Fotografije sa press konferencije